Rijeka, Trsat, visokokvalitetna poslovno-stambena zgrada

ID Kod280
Lokacija:
Trsat, Rijeka
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Poslovni prostor
Ukupan broj prostorija:
1
Kat:
Prizemlje
Ukupno katova:
5
Cijena:
na upit
Površina:
95,50 m2
Višestambeno-poslovna građevina je V tlocrtnog oblika koji omogućava kvalitetne vizure, a ima čak 45 stanova i 2 poslovna prostora.
Ovaj poslovni prostor s izlogom je ukupne površine 95.50m2 pogodan za ordinacije, trgovinu i slično.

Lokacija:
Sama lokacija dobro je prometna povezana sa centrom Rijeke, a nalazi se u blizini svih javnih, religijskih, trgovačkih i ugostiteljskih sadržaja. Obuhvat se nalazi u izrazito zelenom predjelu Rijeke okruženom parkovima. Ono što ga čini osobito privlačnim za stanovanje je prekrasan pogled na cijeli Riječki zaljev i neposredna blizina riječkih znamenitosti – Trsatske gradine i Svetišta Majke Božje Trsatske.
Namjena i arhitektonska koncepcija:
Katnost objekta: suteren, prizemlje i pet katova.
U suterenskoj etaži nalaze se parkirna mjesta. Ulaz u suterensku etažu osiguran je rampom na daljinsko upravljanje. Suterenska etaža je prirodno osvijetljena i ventilirana. S ostalim etažama povezana je stubištem i osobnim dizalima.
Prizemna etaža i katovi su namijenjeni za potrebe stanovanja, dok se u prizemlju nalaze 2 poslovna prostora.
Vertikalna komunikacija je omogućena pomoću dva osobna dizala, od kojih je jedno panoramsko, i dva dvokraka stubišta s prirodnim osvjetljenjem.
Konstrukcija:
Građevina će biti temeljena na temeljnoj ploči i izgrađena sistemom armirano-betonskih nosivih zidova i međukatnih ploča.Fasadni zidovi izvodit će se iz blok-opeke i armiranog betona. Fasada se izvodi premium hidrofobnim ETICS sustavom Lotusan, proizvođača STO te kao ventilirana fasada s toplinskom izolacijom od mineralne vune i završnom obradom fasadnim TRESPA pločama. Pregradni zidovi unutar stanova izvest će se iz šuplje opeke debljine 10 cm, obostrano žbukane. Krovna konstrukcija predviđena je kao ravan neprohodan krov.
Materijali:
Ulazne stijene glavnog i sporednog ulaza te poslovnih prostora izvode se aluminijskim profilima s prekinutim toplinskim mostom. Svi fasadni otvori stanova zatvaraju se vanjskom PVC stolarijom ostakljenom troslojnim IZO staklom punjeno plemenitim plinom argonom. Unutarnje staklo je LOW-E koje bitno smanjuje U-vrijednost stakla blokirajući prolaz infracrvenih zraka, a propušta sunčevu svjetlost. Zaštita od sunca predviđena je aluminijskim plaštom rolete s toplinski izoliranom kutijom za rolete. Unutarnja vrata u stanu izvesti će se s nadsvjetlom ostakljenim satinato staklom debljine 4 mm. Ulazna vrata u stan su protudimna-protuprovalna, jednokrilna zaokretna vrata. Završna izvedba vanjske i unutarnje obloge vrata je od hrast iverala. Podovi kupaonica, WC-a i kuhinja se oblažu keramičkim pločicama 1. Klase, podovi loggie visokokvalitetnim pločicama 1. klase za oblaganje vanjskih prostora, a podovi ostalih prostorija u stanu izvode se iz hrastovog troslojnog gotovog parketa ekstra 1. klase, debljine 14 mm.
Instalacije i oprema:
Stanovi su klimatizirani klima uređajem s jednom unutarnjom jedinicom koja je smještena u dnevnom boravku.
Grijanje i priprema tople vode je predviđeno kao plinsko etažno grijanje kondenzacijskim kombi bojlerima tipa „Vaillant“ upravljanim preko sobnog termostata. Grijanje stanova od prvog do petog kata je podno, sistem Rehau. Grijanje stanova u prizemlju je klasično radijatorsko.
Ventilacija je osigurana putem fasadnih otvora, a za centralno smještene prostorije bez fasadnih otvora predviđena je ventilacija putem ventilacijskih kanala za svaku prostoriju posebno.
Sanitarni prostori opremljeni su visokokvalitetnim sanitarnim elementima 1. klase talijanskog proizvođača Catalano. U kupaonicama su predviđeni priključci za stroj za pranje rublja, a u kuhinjama priključci za stroj za pranje posuđa.ID KOD AGENCIJE: 280

Vesna Malner
Organizator kupoprodaje nekretnina
Mob: +385 91 252 7750
Tel: 051 322 376
Fax: 051 311 059
E-mail: vesna@millennium-nekretnine.hr
http://millennium-nekretnine.hr

Sanja Ferro
Agent s licencom
Mob: +385 91 524 9619
Tel: 051 322 376
Fax: 051 311 059
E-mail: sanja.ferro@millennium-nekretnine.hr
http://millennium-nekretnine.hr


Dozvole
  • Energetski razred: A
Ostalo
  • Godina izgradnje: 2017 godina
  • Lift
  • Novogradnja
 
© 2017 NEKRETNINE-ISTRA.COM - sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO