Istra, zemljište s dozvolom za hotel i 7 luksuznih vila

ID Kod5273
Lokacija:
Buje
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
830.000€ (6.257.456 kn)
Površina:
23.628 m2
U ponudi su zemljišta koja zauzimaju cca 23.628m2 s građevinskom dozvolom i projektom za integralni hotel i 7 luksuznih vila, a nalazi se u naselju u okolici Buja.

Hotel se sastoji od centralne zgrade s recepcijom i restoranom na jugu te 7 identičnih luksuzno opremljenih vila s bazenima na sjeveru.

Okućnica hotela je ograđena i funkcionira kao samostalna cjelina unutar naselja.
Svaka vila ima svoju ograđenu okućnici na parceli s više od 1.000m2 u prosjeku te su oblikovane i orijentirane na način da svaki korisnik pojedine vile uživa u potpunoj privatnosti.

Glavna zgrada integralnog hotela služi prvenstveno kao prijemni centar i ugostiteljski prostor kompleksa s kapacitetom dovoljnim za sve posjetitelje. U samoj zgradi je sadržano 4 smještene jedinici identične onima u vilama za odmor. Glavna zgrada je oblikovana u stilu vila i prenosi isti vizualni identitet. Zgradom dominira veliki natkriveni trijem postavljen okomito na volumen prizemlja koji formira glavni ulaz kako same zgrade tako i cijelog kompleksa integralnog hotela.

Karakteristična kuća/vila za odmor kompleksa je oblikovana kao katnica nepravilnog L oblika koja je po svom presjeku podijeljena u dvije funkcionalne cjeline. U prizemlju se nalazi dnevni dio s ulaznim prostorom, dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom, toaletom, saunom i vanjskim prostorom za roštilj. Na 1. katu nalazi se spavaći dio - 4 sobe, svaka soba posjeduje svoju kupaonicu i predprostor s ugradbenim ormarom.
Svaka kuća ima natkrivenu terasu s bazenom i dva parkirna mjesta na ulaznom pročelju.
Prilikom uređenja kuće je cilj postići suvremeno oblikovanje s primjenom autohtonih materijala (obloga prizemlja kamenom) te sadnja autohtonih biljaka na okućnici kako bi se zadržao duh mediterana.

Katovi kuće/vile za odmor, kao i kat glavne zgrade su zamišljeni kao spavaći prostor, potpuno odijeljeni od dnevnog dijela/restorana i recepcije kako bi korisnicima pružili što veći mir prilikom odmora.
Jedina razlika je vidljiva kod vanjskog prostora, dok sobe glavne zgrade imaju izlaz na lođe, u kućama/vilama su to staklene stijene bez mogućnosti izlaska van.
Razlika je nastala zbog potrebe korisnika glavne zgrade za pristupom vanjskom prostoru, dok svaka vila ima svoju veliku okućnicu.

Između samih kuća/vila i centralne zgrade smještene na glavnoj prometnici naselja nalazi se zelena zona gusto pošumljena autohtonom vegetacijom koja u sebi skriva sportsko-rekreativni sadržaj (multifunkcionalan teren 40x20m, teniski teren i fitness na otvorenom)
namijenjen korisnicima vila.
Glavni pristup u kompleks integralnog hotela se nalazi uz centralnu zgradu i internom komunikacijom vodi korisnike prema kućama/vilama za odmor.

ID KOD AGENCIJE: 5273

Anai Kurelić
Agent s licencom, Vanjski suradnik
Mob: +385 98 724 780
Tel: 051 322 376
Fax: 051 311 059
E-mail: anai@millennium-nekretnine.hr
www.millennium-nekretnine.hr


 
© 2017 NEKRETNINE-ISTRA.COM - sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO